Geen dieet en toch afslanken in Amsterdam 1

Geen dieet en toch afslanken in Amsterdam

Wat levert jou diëten op termijn op?

Herken je dit? Heb jij alle diëten al geprobeerd en ben je steeds teruggevallen naar een te zwaar gewicht? Soms zwaarder dan toen je startte met het dieet?
Het is een veelvoorkomend probleem. Diëten werken allemaal. Echter volhouden is erg lastig. De grootste teleurstelling komt als je stopt met het dieet en je snel weer terugvalt naar je oude gewicht. Is er een andere oplossing?
JA, stop met diëten en ga iets doen dat werkt. Iets dat je de rest van je leven vol kunt houden. Voor velen is dat lastig omdat een dieetmindset erg hardnekkig is. Dat is ook begrijpelijk. Je weet namelijk dat het je lukt om af te vallen als je er eenmaal voor gaat. Het korte termijn resultaat vergeet je vaak weer en daarom start je weer op nieuw. Opnieuw richting die altijd grote teleurstelling. Je kunt je afvragen: Wat heeft mij dat diëten in de loop van de tijd nu eigenlijk opgeleverd? Als jet antwoord NIKS is, lees dan vooral door….

Stoppen met diëten en iets doen dat je volhoudt geeft duurzaam resultaat!

Van dieetmindset naar leefmindset

Stel: Je staat s morgens op en het eerste wat je denkt: ‘Heerlijk een nieuwe dag. Wat ga ik allemaal doen?’
Hoe anders voelt dat dan als je opstaat en denkt: ‘OOOO weer een dag dat ik moet opletten wat ik NIET mag eten.’
Dat dus…
Om zo te gaan denken is het belangrijk dat je van dietmindset naar een mindset gaat die niet over wat je NIET mag eten. Of te wel je gaat je bezigen met zaken die je gelukkig maken, die voldoening geven. Hoe mooi is dat?
Kan dat? Ja dat kan. Wat aandacht krijgt groeit. Het zit zo. Alles wat veel aandacht krijgt groeit. Als je de hele dag bezig bent met eten, wat je wel en niet mag dan wordt dat echt een ding. Het sluipt je hele bewustwording op. Je aandacht naar andere veel leukere zaken zakken echt weg.

Voordelen van stoppen met diëten

 • Je gaat voeding zien om te voeden en niet om te vullen
 • Je krijgt kennis over gezonde voeding
 • Je krijgt tools voor portiebeheersing
 • Je gaat stoppen met emotie-eten
 • Je gaat veranderingen in leefstijl in voeding zo inzetten dat je ze rest van leven vol kunt houden
 • Gegarandeerd duurzaam resultaat

Contact maken met je lichaam

Een uniek programma in Amsterdam is SlimResult. Samen met de consulent ga je stappen maken om aanpassingen te maken in je voedings- en beweegpatroon. Stappen om af te komen van jouw dieetmindset en stappen maken om naar een leefmindset te gaan. Je slankt af en de kilo’s blijven er fa. Hier hoort ook contact maken met je lichaam bij. Door middel van EMS gaan we jouw probleemzones aanpakken. Hierdoor ga je letterlijk beter in je vel zitten

Combinatie coaching voeding en EMS voor het beste resultaat!

Voordelen van EMS:

 • Verbetert bloedcirculatie
 • Locale stimulatie spieren
 • Figuurcorrectie
 • Vermindert cellulitus
 • Plaatselijks afslanken en versteviging
 • verhoogt stofwisseling

Geen quickfix maar goed advies en begeleiding

Laten we duidelijk zijn. SlimResult Amsterdam gaat niet voor een quickfix maar voor duurzame gedragsverandering. Wij stimuleren gezond bewegen en gezonde voeding. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefbehandeling. Zo kom je ervaren of Slimresult ook iets is voor jou

Vul onderstaand formulier in voor een proefbehandeling Wij staan voor jou klaar en nemen binnen 24 uur contact met jou op om een afspraak in te plannen. 

Slimresult

Leave a reply