Uitnodiging bijeenkomst jongGR: pitch je onderwerp voor de Commissie Signalering gezondheid en milieu 1

Uitnodiging bijeenkomst jongGR: pitch je onderwerp voor de Commissie Signalering gezondheid en milieu

Nieuwsbericht | 16-03-2022 | 15:00

De Commissie Signalering gezondheid en milieu van de Gezondheidsraad geeft op eigen initiatief advies aan het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over onderwerpen omtrent gezondheid en milieu. Deze signalementen bestrijken een breed terrein aan potentiële milieu- en leefomgevingsfactoren aanwezig in het buitenmilieu, binnenmilieu of in consumentenproducten. De afgelopen jaren adviseerde de commissie bijvoorbeeld over de gezondheidsgevolgen van de energietransitie, loodinname via drinkwater, een groene leefomgeving en ledverlichting.

De commissie oriënteert zich momenteel op nieuwe onderwerpen. Daarvoor ontvangt zij graag input van jonge wetenschappers. We dagen jonge wetenschappers uit om hun onderwerp tijdens een eenmalige bijeenkomst op maandag 4 april te pitchen.

Wil je hieraan bijdragen? Graag ontvangen we voor maandag 28 maart een korte motivatie waarin je vertelt wie je bent, bij welke universiteit je werkt, wat je doet, welk onderwerp je wilt pitchen, wat je affiniteit hiermee is en waarom het een belangrijk onderwerp is. Meer informatie over de bijeenkomst en aan welke criteria de onderwerpen moeten voldoen lees je in de volledige uitnodiging. Op deze pagina kun je je ook aanmelden. We zien je motivatie graag tegemoet!

Leave a reply