RIVM doet online mee aan Weekend van de Wetenschap 1

RIVM doet online mee aan Weekend van de Wetenschap

Zaterdag 2 en zondag 3 oktober is het jaarlijkse Weekend van de Wetenschap. Iedereen van 8 tot 88 jaar kan kennismaken met de wonderlijke wereld van wetenschap en techniek. Het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu doet online mee. Bekijk onze online activiteiten en volg de livestream in de ochtenden.

Haal wetenschap in huis

Wilde je altijd al weten hoe schoon de lucht rondom jouw huis is? Of welke slechte stoffen in een sjoemelsigaret zitten? Ontdek ons wetenschappelijk onderzoek naar gezondheid en milieu. Wat leren we bijvoorbeeld over gezondheid uit het riool? Wist je dat de bodem ademt en leeft? En dat je fijnstof kunt vangen met je zelfgemaakte fijnstofvanger? Bekijk alle activiteiten van het RIVM.

Volg de livestream tussen 9.30 en 11.30 uur

Vanuit Nemo presenteert Klaas van Kruistum tijdens het Weekend van de Wetenschap een livestream, waarin je ook het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu ziet. Hoe werken de meetwagens van de responsorganisatie van de milieuongevallen- en stralingsdienst? Ook vertelt Jaap van Dissel over zijn drijfveer om wetenschapper te worden. Bekijk hier de livestream.

Meer weten?

Kijk op www.weekendvandewetenschap.nl en houd onze socialmediakanalen in de gaten.

Leave a reply