Trainingen krijgen bij jou thuis in Amsterdam Noord

Herken je dit? Hoe vaak heb je je al voorgenomen om te gaan sporten? Misschien heb je zelf als meerdere keren een fitness-abonnement gehad. Toch lukt het jou niet om vol te houden. Je hebt het te druk of je vindt er niet zoveel aan om zelf het initiatief iedere te nemen om te gaan. Woon je in Amsterdam Noord en wil je toch aan de slag met sporten dan is bij jou thuis trainingen krijgen misschien wel de ideale oplossing.

Meerdere vliegen in een klap

Onze coaches zijn gediplomeerd Personal Trainer maar ook gediplomeerd leefstijlcoach. dat wil zeggen dat tijdens het geven van de trainingen bij jou thuis in Amsterdam Noord ook aandacht is voor andere leefstijl issues en doelen. Denk hierbij aan afslanken, beter slapen of je algemeen fitter voelen. Onze coaches weten wat hiervoor nodig is en zullen dit indien nodig tijdens de trainingen met je bespreken.

Betaalbaar thuis trainen in Amsterdam Noord

Het klinkt allemaal heet sjiek en exclusief om een eigen personal trainer aan huis te hebben. Dat is het natuurlijk ook maar is het ook betaalbaar? Ja dat is het zeker. Samen met jou kijken we naar wat de mogelijkheden zijn die passen bij jou budget. Het zou ook zomaar kunnen dat de zorgverzekeraar meebetaald. Dat ligt aan het doel van de trainingen. Wil jij weten of Personal Trainen duur is?

Diverse pakketten beschikbaar

Woon je in Amsterdam Noord en wil jij weten of het volgen van trainingen bij jou thuis iets voor jou is? Maak dan geheel vrijblijvend met ons een kennismakingsafspraak. Wij kijken dat welk pakket voor jou geschikt is en gaan dan bij akkoord snel aan de slag.

Gratis Intake