Gun jezelf een coach

Gun jezelf een coach

Wij hebben voor ieder individu en budget een passende oplossing. LEES VERDER

WellSupport, gun jezelf een coach!

Online ondersteuningsprogramma

Het advies zoveel mogelijk thuis te blijven is voor velen een blijvende situatie.  Het zijn bijzondere tijden. De 1,5 meter maatschappij is een feit. Het ziet er naar uit dat dit voorlopig nog zo zal blijven.  Hoe kom je deze onzekere tijden door?

Wellsupport en vitaliteit

Wellsupport is ervaren en gespecialiseerd in het aanbieden van vitaliteitscoachingsprogramma’s. Stresscoaching is dus iets wat we altijd al deden en nu ook zullen blijven doen. Op maat gemaakte coaching die wij ook in deze moeilijke tijd graag inzetten. Één op één online coaching is hierbij een vast onderdeel. Want hoe ga je de stress, die quarantaine altijd oplevert het beste te lijf.

Alvast de volgende tips;

  • Blijf bewegen. Er zijn allerlei apps en youtube filmpjes beschikbaar om gratis mee te doen met beweegprogramma’s.
  • Maak een vast schema met taken. Op tijd opstaan en je schema afwerken. Neem vaak een pauze en loop een paar keer de trap op en neer..
  • Ga beeldbellen met je vrienden, familie, buren collega’s.
  • Start met opruimen van je huis
  • Investeer in een nieuwe hobby.
  • Plan iedere dag een uur lezen in.

Intake is altijd gratis

Hoe mensen stress, eenzaamheid, het algeheel gevoel van onbehagen ervaren, is persoonlijk. Daarom is het eerste online gesprek altijd gratis. Direct hulp: 0651918849.

We gaan dan online kennismaken en inventariseren, en jij beoordeelt vervolgens op je baat hebt bij dit soort gesprekken.

Doe de test!

Om nu alvast te inventariseren, waar jouw klachten liggen en of Wellsupport als coach jouw gevoel van onbehagen deels kan wegnemen, is het zinvol een korte vragenlijst te beantwoorden.