Volg een training bij u thuis in Amsterdam Noord

Herken je dit? Hoe vaak ben je van plan geweest om te gaan sporten? Misschien hebt u zelf al meerdere keren een fitnessabonnement gehad. Toch kun je het niet volhouden. Je hebt het te druk of vindt het niet leuk om elk het initiatief te nemen om te gaan. Als u in Amsterdam Noord woont en nog steeds aan de slag wilt met sport, is training bij u thuis wellicht de ideale oplossing.

Meerdere vliegen in één klap

Onze coaches zijn gekwalificeerde personal trainer maar ook gecertificeerde lifestyle coach. dat betekent dat tijdens het geven van de training bij jou thuis in Amsterdam Noord, er ook aandacht wordt besteed aan andere levensstijlkwesties en doelen. Denk aan afvallen, beter slapen of je over het algemeen fitter voelen. Onze coaches weten wat hiervoor nodig is en zullen dit indien nodig tijdens de training met u bespreken.

Betaalbare training thuis in Amsterdam Noord

Het klinkt allemaal hot en exclusief om je eigen persoonlijke trainer thuis te hebben. Natuurlijk is het dat, maar is het ook betaalbaar? Ja zeker. Samen met u kijken we naar de opties die bij uw budget passen. Het kan ook zijn dat de zorgverzekeraar ook bijdraagt. Dat hangt af van het doel van de trainingen. Wilt u weten of Persoonlijke training duur is?

Verschillende pakketten beschikbaar

Woon je in Amsterdam Noord en wil je weten of het volgen van een training bij jou thuis iets voor jou is? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsafspraak met ons. We kijken welk pakket geschikt is voor u en komen vervolgens snel overeen om aan de slag te gaan.