Afslanken Amsterdam en alle omliggende plaatsen kunnen door ons geholpen worden. Heb jij ook al diverse diëten geprobeerd maar is volhouden een probleem? Dan kunnen wij je helpen met een plan om eindelijk wel op gewicht te komen te blijven.

Alle diëten werken

Het is bekend dat alle diëten werken. Je gaat namelijk voor een periode anders eten. Dat heeft altijd een effect. Je lichaam gaat direct reageren als je bijvoorbeeld opeens geen brood meer eet of met kleinere afgepaste porties aan de slag gaat. In het begin gaat dat allemaal nog wel maar naar verloop van tijd sluipt de motivatie er bij in. De veranderingen zijn vaak te groot.

Het grootste probleem van het volgen van een dieet is het volhouden. Vooral als je er heel erg veel voor moet veranderen en vaak dus heel veel voor moet laten.

Bijna de helft Amsterdammers te dik

De media staat er vol van. ook Amsterdammers zijn te dik. Bij mannen komt overgewicht het meeste voor. Vrouwen zijn echter meer ontevreden over hun gewicht. 4 op de 10 vrouwen is niet blij met haar gewicht. Mannen zijn, ook al zijn ze te zwaar, meer tevreden over hun gewicht. Vandaar dat er meer vrouwen een passend dieet zoeken dan mannen. Ook bij kinderen komt overgewicht steeds vaker voor.

Afslanken Amsterdam voor een persoonlijk plan

Iedereen is anders. Dat betekent dat een plan om af te gaan slanken een persoonlijk plan is. Daarom besteden wij veel aandacht aan de intake. Wij willen jou graag leren kennen dan weten we wat het beste voor je is.

Wij helpen met afvallen in Amsterdam

Woon je Amsterdam of omgeving dan kan je bij ons terecht voor het juiste plan van aanpak. Niet alleen Amsterdam maar ook alle omliggende plaatsen zijn goed bereikbaar voor ons bedrijf. Er is voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid bestaat om in de nabije omgeving 1,5 uur gratis te parkeren. Dat is wel zo handig in het dure parkeerbeleid van Amsterdam.

Vul vandaag nog het aanvraagformulier in en wij nemen snel contact met je op.